Rommelbode nr. 34 (Space Expo)

Nr 34  – september 2018

 Zondag 9 september 2018   10:00-16:00

MTVC-beurs in Space Expo (Keplerlaan 3, 2201 AZ Noordwijk)
De MTVC-beurs is in het Museum Space Expo en staat opgesteld rondom het ISS-station, naast de Maanlander, op het Satellietenplein en naast ander ruimtevaart materieel.

Tekenaars Henk Alleman en Henrieke Goorhuis zijn aanwezig bij de MTVC-kraam.

 Henk Alleman werkte op de animatieafdeling van de Toonder Studio’s en tekende de achterplaat van Toondertijd 109 (het laatstverschenen nummer).
Neem Toondertijd 109 mee om de achterplaat te laten signeren door Henk Alleman.

Voor elk MTVC-lid die de MTVC-kraam bezoekt is er een speciaal gedrukte en genummerde ‘Comics in Space’ prent getekend door Martin Lodewijk.

Andere tekenaars die aanwezig zijn, zijn Martin Lodewijk en Tim Artz op de stripboekenbeurs buiten het Museum Space Expo.

Ook kunt u binnen de expositie ‘Comics in Space’ bezoeken, met informatie over en met originelen van o.a. Martin Lodewijk, Dick Matena, Marten Toonder, Pieter Kuhn, Bert Bus, Thé Tjong-Khing, Henk Alleman en Hergé in relatie tot de ruimtevaart en sciencefiction in strips.

Ook de originele coverillustratie van Fred Julsing uit 1968 (zie voorkant van Toondertijd 109) is hier te zien.

Natuurlijk kunt u binnen ook van alles over ruimtevaart zien. Een volwassene zonder kinderen besteedt hier gemiddeld anderhalf uur, zonder rondleiding.

Meer info: www.space-expo.nl

De toegang tot Space Expo is gratis op vertoon van een geldige Museumkaart, anders kost het € 12 voor volwassenen en € 8 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Met de Stripschapspas krijgt u € 1 korting.

Gratis parkeren op het terrein van Space Expo.

Reacties zijn gesloten.