Online presentatie: De bovenboazen

Online presentatie: De bovenboazen

Bijna zestig jaar na de eerste publicatie verschijnt het Bommelverhaal De bovenbazen nu in het Gronings, de taal van de regio waar de vader van Marten Toonder werd geboren, en waar Marten zelf ook heeft gewoond.

De uitgave is extra bijzonder, omdat naast het Gronings ook de Nederlandse tekst is opgenomen. De vertaling is van Marten van Dijken, die eerder De pijpleider vertaalde. Het omslag is gemaakt door één van de jongste Bommeltekenaars ooit, Tim Artz.

De presentatie zou eerst plaatsvinden op Dag van de Grunneger Toal, maar als gevolg van het Corona-virus is dit helaas niet mogelijk. In plaats daarvan kunt u de presentatie nu live bijwonen vanuit uw eigen vertrouwde fauteuil.

Het eerste exemplaar van De bovenboazen wordt overhandigd aan Bommeltekenaar Tim Artz, vertaler Marten van Dijken en Koos Wiersma, burgemeester bij Gemeente Appingedam.

•             Locatie: HIER

•             Tijdstip: Woensdag 25 maart, 16.00 uur

Bestel met kortingscode “presentatie” en krijg gratis een gesigneerde prent van de omslagschets: https://www.uitgeverijpersonalia.nl/b… (zolang de voorraad strekt)

Reacties zijn gesloten.