Heer Bommel laat zich downloaden.              Klik hier voor de lijst: Bommelsaga Downloads (155 downloads)   of  Hier voor de online lijst.
 Laatste wijziging: 4 oktober 2022

In dit overzicht is aangegeven welke van de 177 verhalen uit de Bommelsaga te downloaden zijn op internet, als:
–      E-boek (epub en/of kindle): los verschenen -> kolom 3
–      E-boek (epub en/of kindle) in een  bundel uit de Alle Verhalen-reeks (“de blauwe reeks”) -> kolom 4 (Dit betreft dan de AV-bundel in kolom 8.)
–      luisterboek (mp3) -> kolom 5
–      hoorspel (mp3 en/of podcast) -> kolom 6

In de kolommen 8 en 9 is aangegeven welke van de Alle Verhalen-bundels als E-boek (epub en/of kindle) kunnen worden gedownload.

Geen vermelding in kolom 3, 4, 5, 6, 8, 9: dan is het verhaal / de bundel niet in de betreffende vorm beschikbaar.

 Voor de epub-E-boeken zijn er vele leveranciers (uitgeverij De Bezige Bij, boekhandels, boekensites), die hier niet nader worden gespecificeerd; het aanbod verschilt per leverancier en kan bovendien per leverancier aan verandering onderhevig zijn. Hoe de strips er op het scherm uitzien, hangt wel af van de gebruikte app. De kindle-E-boeken zijn in principe alleen te gebruiken op de Kindle-E-reader van Amazon.

Ook voor de luisterboeken zijn er meerdere leveranciers, echter veel minder dan voor de E-boeken. Te denken valt aan Kobo, Bol en Luisterrijk.

Alle hoorspelen zijn te beluisteren in het NTR-archief; ze zijn daar ook gratis (in gedeeltes) te downloaden; sommige hoorspelen zijn verkrijgbaar als onderdeel van een bundel van zes of zeven (aangeduid als: Bommel Hoorspelen dl. 1 ,2,3); een aantal hoorspelen is gratis beschikbaar als podcast. (De cd-uitgaven van hoorspelen blijven hier buiten beschouwing, aangezien het hierbij niet gaat om te downloaden bestanden.)

Zie verder de Opmerkingen in kolom 7.

 Samengesteld door Bert Herben, met dank aan Dick de Boer – Aanvullingen/correcties zijn welkom: mailto:bert.herben@chello.nl

Terug naar het overzicht>